Template:Arbetslivsmuseum/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Map symbol museum.svg
Ова е слика од Музејот на работниот живот во Шведска, под бр.
Unknown
во базата на податоци ArbetSam.