Template:Archäologisches Museum Hamburg CC-BY-SA 3.0/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Logo Archäologisches Museum Hamburg Оваа слика е добавена како дел од соработката со Археолошкиот музеј на Хамбург (Archäologisches Museum Hamburg).

Deutsch | English | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Archäologisches Museum Hamburg CC-BY-SA 3.0}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Archäologisches Museum Hamburg CC-BY-SA 3.0}} instead!