Template:Art públic Barcelona/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Barcelona

Ова е слика од јавно уметничко дело заведено во Каталогот на јавни уметнички дела на Барселона под број Unknown

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Art públic Barcelona}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Art públic Barcelona}} instead!