Template:Artistic-2/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Camelia.svg Ова дело е слободна програмска опрема и со отворен код; смеете да го редистрибуирате и/или да го изменувате во согласност со условите на Уметничката лиценца, верзија 2.0, издадена од страна на фондацијата „Перл“.

català | Deutsch | English | español | فارسی | suomi | français | italiano | 日本語 | Kurdî | македонски | Nederlands | polski | português | português do Brasil | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Artistic-2}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Artistic-2}} instead!