Template:Artistic/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Camel (PSF)-transparent.png Ова дело претставува слободна програмска опрема и има отворен код; можете да го распространувате и/или менувате под условите на „Уметничката лиценца“ (The Artistic License), верзија 1.0 на Фондацијата Перл.

Help us translate.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Artistic}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Artistic}} instead!