Template:Assessments/doc/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Deutsch | Zazaki | English | español | français | עברית | italiano | 日本語 | македонски | polski | Türkçe | +/−
Примери за користење:

 {{Assessments
   |com=1
   |mkwiki=1
   |enwiki=1
   |trwiki=1
 }}

Параметри[edit]

Постапка Параметар Вредност
Исклучиво параметри од Ризницата
FP, FS com
1 - Избрана слика
2 - Поранешна избрана слика
3 - Избрана аудиоснимка
4 - Поранешна избрана аудиоснимка
Други параметри на Ризницата со помала подршка во овој шаблон
QI com2
1 - Квалитетна слика
2 - Поранешна квалитетна слика (не се користи)
- com4
1 - Обична позадина
2 - Широкоекранска позадина
POTY comy
1 - Прво место
2 - Второ место
3 - Трето место
f - Финалист
c - Кандидат
year
Пренесената вредност е година на избор (POTY).
POTD com5
1 - Слика на денот (POTD) - бета, не користете
2 - Снимка на денот (MOTD) - неимплементирано
  • pday
  • pmonth
  • pyear
  • Ден на избор - POTD/MOTD
  • Месец на избор - POTD/MOTD
  • Година на избор - POTD/MOTD
Параметар Вредност
Други неризнички параметри
azwiki
1 - Избрана слика на Википедија на азербејџански јазик
dewiki
1 - Избрана слика на Википедија на германски јазик
enwiki
1 - Избрана слика на Википедија на англиски јазик
3 - Избрана аудиоснимка на Википедија на англиски јазик
Можете да ја промените подстраницата за номинација со користење на ennom=Xxx
eswiki
1 - Избрана слика на Википедија на шпански јазик
huwiki
1 - Избрана слика на Унгарски на унгарски јазик
idwiki
1 - Избрана слика на Википедија на индонезиски јазик
jawiki
1 - Избрана слика на Википедија на јапонски јазик
mkwiki
1 - Избрана слика на Википедија на македонски јазик
mswiki
1 - Избрана слика на Википедија на малајски јазик
rowiki
1 - Избрана слика на Википедија на романски јазик
plwiki
1 - Избрана слика на Википедија на полски јазик
slwiki
1 - Избрана слика на Википедија на словенечки јазик
svwiki
1 - Избрана слика на Википедија на шведски јазик
trwiki
1 - Избрана слика на Википедија на турски јазик
zhwiki
1 - Избрана слика на Википедија на кинески јазик
zh-yuewiki
1 - Избрана слика на Википедија на кантонски јазик