Template:Attribution-NavyofBrazil/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Сликава е дело на Бразилската морнарица. Службата за односи со јавноста на морнарицата изјавува дека сите слики од нивното мрежно место можат слободно да се употребуваат, доколку се наведе изворот.
As of 6 February 2011, please do not use this licence as Navy of Brazil's copyright policy has changed (see template talk)

За подигачот: Ставете врска до изворната податотека и наведете информации за авторот (ако постојат).

© The copyright holder of this file, Navy of Brazil, allows anyone to use it for any purpose, provided that the copyright holder is properly attributed. Redistribution, derivative work, commercial use, and all other use is permitted.
Attribution: Navy of Brazil


English | Македонски | Português | +/−
Flag of Brazil.svg

Coat of arms of the Brazilian Navy.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Attribution-NavyofBrazil}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Attribution-NavyofBrazil}} instead!