Template:Attribution-PresidenciaBr/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Оваа слика е направена од Претседателството на Бразил. Во соопштението се вели дека фотографиите од официјални настани се достапни на нивната веб-страница и можат да се употребуваат бесплатно, под услов да се наведени изворите.
As of 4 July 2011, please do not use this licence as Press Secretary's copyright policy has changed (see template talk).
За подигачот: Наведете врска до изворната податотека и податоците за авторство, ако се достапни.

© The copyright holder of this file, Palácio do Planalto, allows anyone to use it for any purpose, provided that the copyright holder is properly attributed. Redistribution, derivative work, commercial use, and all other use is permitted.
Flag of Brazil

Flag President of Brazil

English | español | македонски | português | +/−

This македонски translation of the template is outdated (update diff). Please update it from the latest English version, and remove the {{Outdated translation}} tag after the update.
If there is any inconsistency between македонски translation and other ones, the latest English version takes precedence.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Attribution-PresidenciaBr}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Attribution-PresidenciaBr}} instead!