Template:Attribution-TRGov-Military/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Праводржец на сликава се Вооружените сили на Турција и дозволуваат секој да ја користи за било која намена, под услов да бидат соодветно наведени. Вооружените сили на Турција ги нудат слободно сите слики на нивниот портал, доколку се наведе организацијата како нивен праводржец.
За подигачот: Ставете врска до изворната податотека и информации за авторство, ако ги имате.

© The copyright holder of this file, Turkish Armed Forces, allows anyone to use it for any purpose, provided that the copyright holder is properly attributed. Redistribution, derivative work, commercial use, and all other use is permitted.
Attribution: Turkish Armed Forces


English | Türkçe | Македонски | +/−
Flag of Turkey.svg

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Attribution-TRGov-Military}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Attribution-TRGov-Military}} instead!