Template:AustralianBureauStatistics/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Australian Bureau of Statistics
Оваа слика е изработена врз основа на податоци од Австралиското биро за статистика.
Податоците се преземени од низата {{{1}}} : колона {{{2}}}, табела {{{3}}}, достапни како дел од збир со анализа, метаподатоци и објаснувања, или пак во Excel-податотека. Податоците се нудат под лиценцата Криејтив комонс Наведи извор 2.5 (Австралија).

Deutsch | English | Suomi | Македонски | Português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{AustralianBureauStatistics}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{AustralianBureauStatistics}} instead!