Template:Authorship claims/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Català | English | Español | Suomi | Français | עברית | Magyar | Italiano | 日本語 | Македонски | Nederlands | Polski | Português | Svenska | +/−

Тврдите дека сте автор на датотеките што се наброени подолу. Ако сте подигнале датотеки коишто прекршуваат нечии авторски права и нивниот сопственик сака да покрене правни постапки, само вие сте право одговорен/одговорна. МедијаВики софтверот чува информации за вас коишто може да се споделат со адвокатите.

{{{1}}}}

Warning Датотеки со сомнително тврдење за авторство може да бидат избришани, а ако продолжите да подигнувате датотеки со сомнителни тврдења за авторство, вашата сметка може да биде блокирана за да им се овозможи на други да го истражат вашето авторство и тврдењата за лиценците.

Ве молиме помогнете во избегнување непотребни блокирања и бришења со решавање на прашањата на еден од следните начини:

  • Ако делата навистина се ваши, ве молиме подигнете ги оригиналните датотеки со висока резолуција (наместо намалени слики) и јасно посочете дека изворот на датотеките сте токму вие. Повторно, само вие сте одговорни за такви тврдења.
  • Ако било која од датотеките што сте ги подигнале не е ваше дело и покрај вашите претходни тврдења, ве молиме означете ги со {{copyvio}} и ќе бидат избришани од некој администратор.

Ако вашата сметка е блокирана, времено ќе бидете оневозможени од подигнување датотеки на Ризницата. Во меѓувреме, ве молиме прочитајте ги политиките за лиценцирање за да проверите дали содржината што ја подигнувате е дозволена. Траењето на вашето блокирање може да зависи од бројот на датотеки што бараат потврдување и резултатот од истрагата.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Authorship claims}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Authorship claims}} instead!