Template:Autopatrolgiven/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Commons Autopatrolled.svg

Здраво. Би сакал да Ве известам дека на Вашата сметка ѝ доделив права на автопатрола. Бидејќи Ве сметам за достатно доверлив и искусен корисник, мислам дека заслужувате автоматско одобрување на Вашите придонеси. Ова нема да има влијание врз Вашето уредување, туку едноставно е предвидено како олеснување за корисниците што ги надгледуваат скорешните промени и/или скорешните подигања со цел да ги утврдат непродуктивните уредувања. Ви благодарам.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Autopatrolgiven}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Autopatrolgiven}} instead!