Template:BAM-cooperation/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Сликава е преземена од Воздухопловниот музеј во Белград како дел од проект за соработка.

English | Italiano | Македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{BAM-cooperation}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{BAM-cooperation}} instead!