Template:BASA-cooperation/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
DAA-logo.jpg
Оваа податотека е преземена од бугарската Државна агенција „Архиви“ како дел од проектот за соработка. Сликите од агенцијата „Архиви“ се во јавна сопственост.
Би ве замолиле да го наведувате го изворот кога ги користите сликите.

Български | English | Македонски | Nederlands | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{BASA-cooperation}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{BASA-cooperation}} instead!