Template:BArch-License/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Логотип на Германскиот сојузен архив Оваа слика е обезбедена на Ризницата од Германскиот сојузен архив (Deutsches Bundesarchiv) како дел од кооперативен проект. Германскиот сојузен архив гарантира автентичен приказ користејќи само оригинали (негативи и/или позитиви) и нивната соодветна дигитализација извршена од Архивата на дигитални слики.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{BArch-License}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{BArch-License}} instead!