Template:BArch-cooperation/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Логотип на Германскиот сојузен архив Оваа слика е обезбедена на Ризницата од Германскиот сојузен архив (Deutsches Bundesarchiv) како дел од кооперативен проект. Германскиот сојузен архив гарантира автентичен приказ користејќи само оригинали (негативи и/или позитиви) и нивната соодветна дигитализација извршена од Архивата на дигитални слики.igitalizuotus vaizdus iš originalų, kaip nurodyta Skaitmeninių Paveikslėlių Archyve.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{BArch-cooperation}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{BArch-cooperation}} instead!