Template:BArch category header/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Слики од Германскиот сојузен архив (Deutsches Bundesarchiv), http://www.bundesarchiv.de. Највеќето слики тука се подигнати како дел од проектот опишан на Commons:Bundesarchiv. Ова е привремена категорија за извори, а не тематска категорија. Сите слики од оваа категорија треба дополнително да се искатегоризираат во соодветни тематски категории.

Čeština | Deutsch | English | Esperanto | Español | Suomi | Français | Magyar | Italiano | Македонски | Plattdüütsch | Nederlands | Polski | Português | Română | Русский | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{BArch category header}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{BArch category header}} instead!