Template:BDA-Cat/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Лого на Сојузниот завод за заштита на спомениците на Австрија
Проект за отсликување — Завод за споменици на Австрија


Овие отслици или PDF-документи се направени во рамките на проектот „Заштита на спомениците на Австрија“ (само на германски) поддржан од Викимедија Германија и Викимедија Австрија во склоп на соработка со тамошните википедијанци со цел собирање на јавносопственички документи од библиотеката на Заводот за заштита на спомениците на Австрија.
Слики во изворнен (ненабиен) квалитет можете да побарате од Хубертл.


Deutsch | English | magyar | italiano | македонски | sicilianu | +/−

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{BDA-Cat}} instead.