Template:Babel mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

mk - Македонски[edit]

Категорија user mk, со поткатегориите user mk-0, user mk-1, user mk-2, user mk-3, user mk-4.

Користете ги следниве шаблони на вашата корисничка страница:

  • user mk – Мајчиниот јазик на овој корисник е македонскиот јазик
  • user mk-4 – Корисникот течно го зборува македонскиот јазик
  • user mk-3 – Корисникот доста добро го зборува македонскиот јазик
  • user mk-2 – Корисникот го зборува македонскиот јазик на средно ниво
  • user mk-1 – Корисникот почетнички го зборува македонскиот јазик
  • user mk-0 – Корисникот неснае да го зборува македонскиот јазик