Template:Bashkortostan.ru/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Coat of Arms of Bashkortostan.svg
Оваа податотека е преземена од мрежното место на Претседателот на Башкортостан и како такво се нуди под лиценцата Криејтив комонс-Наведи извор 3.0 Нелокализирана. Накратко: податотеката можете слободно да ја распространувате и менувате доколку го наведете www.bashkortostan.ru. Писмото со согласност од Портпаролот на Претседателот на Башкортостан ќе го најдете тука.

English | Македонски | Português | Русский | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Bashkortostan.ru}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Bashkortostan.ru}} instead!