Template:Bitmap from Inkscape/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Inkscape to bitmap.png Оваа растерска слика е ослабена верзија на векторска слика од Inkscape, предизвикувајќи извесна загуба во квалитет. Побарајте ја изворната SVG-слика од авторот.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Bitmap from Inkscape}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Bitmap from Inkscape}} instead!