Template:Bitmap version available/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Mime bmp.png Постои [[:File:{{{1}}}|растерска верзија на оваа слика]].
Треба да се користи наместо векторска слика ако е со подобар квалитет од векторската.
File:Bitmap version available/mk[[:{{{1}}}]]

За повеќе информации за битмапската и векторската графика, прочитајте за промената во SVG.
Постојат и информации за поддршката на SVG слики на МедијаВики.


НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Bitmap version available}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Bitmap version available}} instead!