Template:Blocked proxy/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Banned proxys.png
Оваа IP-адреса е блокирана бидејќи се смета дека е отворен застапник (open proxy) или сметач-зомби. Како мерка за спречување на злоупотреба, ваквите застапници се блокираат за да не можат да уредуваат на Ризницата. Доколку вашата семрежна служба погрешно го поставила застапникот, тогаш обидете се да го заобиколите со најавување преку безбедната порта на Викимедија на https://secure.wikimedia.org/wikipedia/commons/wiki/Special:UserLogin. За повеќе информации во врска со отворените застапници и што можете да направите во врска со тоа, погледајте го википроектот за за отворени застапници.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Blocked proxy}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Blocked proxy}} instead!