Template:Blocked school/heading/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Уредувањето од анонимните корисници од вашето училиште или установа е оневозможено (блокирано)

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Blocked school}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Blocked school}} instead!