Template:Blocked school/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
School.svg
Ако сакате да учествувате на Ризницата,
направете сметка од дома и најавете се со неа тука.

Поради постојаните вандализми, анонимните уредувања од IP-адресата на вашето училиште се оневозможени. Ако сте најавени но сепак не можете да уредувате, проследете ги следниве напатствија. Создавањето на сметки од оваа адреса веројатно е исто така оневозможено со цел да се спречи злоупотреба.

Ви благодариме.


Deutsch | English | Suomi | Français | हिन्दी | Magyar | Italiano | Македонски | Português | Русский | Svenska | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Blocked school}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Blocked school}} instead!