Template:Bonnier-license/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Bonnier
Оваа податотека е доставена на Ризницата од мултимедијалната фирма Bonnier како дел од проект во соработка со Викимедија Шведска. Bonnier гарантира веродостојна престава само кога се користат примероци од изворниот медиум, каков што го нуди самиот Bonnier. Bonnier исклучиво нуди медиуми кои се творби на неговиот кадар, или онакви за кои поинаку не важат авторски права.

English | Français | Italiano | Македонски | Svenska | +/−

Wikimedia Sverige
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Bonnier-license}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Bonnier-license}} instead!