Template:Bot/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Bot Оваа корисничка сметка е бот под раководство на [[:User:{{{1}}}|{{{1}}}]] ([[:User talk:{{{1}}}|разговор]]).

Ова не е марионета, туку автоматска или полуавтоматска сметка за уредувања од повторлив вид што нема смисла да се вршат рачно.
Администратори: ако ботов е расипан или причинува штета, тогаш блокирајте го.


taskscontribscountlogspage moves block userblock logflag logglobal contribs flag bot

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Bot}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Bot}} instead!