Template:BotMoveToCommons/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Moved Оваа слика беше преместена на Ризницата од друг проект на Викимедија користејќи бот-скрипта. Сите информации за извор се зачувани. Сликата има потреба од преглед. Покрај ова, на некое од полињата (или сите полиња) за информации може да има грешки; информациите за оваа слика не треба да се сметаат за доверливи, и сликата не треба да се користи пред да биде прегледана и пред да се извршат сите потребни исправки. Овој шаблон треба да се отстрани штом ќе заврши прегледот. За подробности, погледајте подолу. Проверете сега!

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{BotMoveToCommons}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{BotMoveToCommons}} instead!