Template:British Library image/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
BritishLibrary.svg
Сликава е преземена од дигиталните збирки на Британската библиотека.


Ознакава не го укажува авторскоправниот статус на приложеното дело. Покрај ова, делото треба да има и ознака за авторски права, независно од оваа. Повеќе информации ќе најдете на Ризница:Лиценцирање.


বাংলা | Deutsch | English | español | euskara | français | galego | italiano | 日本語 | македонски | polski | русский | українська | 中文 | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{British Library image}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{British Library image}} instead!