Template:Brooklyn Museum-no known restrictions/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Оваа слика е преземена како подарок од Бруклинскиот музеј. На установите на Музејот не им се познати никакви ограничувања што произлегуваат од авторски права.

Напомена: Иако Бруклинскиот музеј од правни причини не може да го потврди ова со апсолутна сигурност, тој ѝ препорачува на заедницата на Викимедија да истражува и да го применува оној авторскоправен статус што е најпогоден за нивните цели.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Brooklyn Museum-no known restrictions}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Brooklyn Museum-no known restrictions}} instead!