Template:By courtesy of the Bibliothèque Sainte-Barbe/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Bibliothèque Saint-Barbe
Овој документ е направен благодарение на библиотеката Сент-Барб (Bibliothèque Sainte-Barbe) со поддршка од Викимедија Франција.

English | Français | Македонски | +/−

Wikimédia France
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{By courtesy of the Bibliothèque Sainte-Barbe}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{By courtesy of the Bibliothèque Sainte-Barbe}} instead!