Template:By courtesy of the Bibliothèque Sainte-Geneviève/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Bibliothèque Saint-Geneviève
Овој документ е направен благодарение на библиотеката Сент-Женевив (Bibliothèque Sainte-Geneviève), со поддршка од Викимедија Франција..

English | Español | Français | Македонски | +/−

Wikimédia France
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{By courtesy of the Bibliothèque Sainte-Geneviève}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{By courtesy of the Bibliothèque Sainte-Geneviève}} instead!