Template:CHU note/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Здраво. Одговоривме на Вашето неодамнешно барање за измена на корисничкото име. Се бара Ваш одѕив пред да можеме да ја извршиме измената. Доколку не одговорите во рок од неколку недели, барањето може да биде одбиено. Ви благодариме на разбирањето.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{CHU note}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{CHU note}} instead!