Template:COA Bw/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Bundeswehr Kreuz.svg На сликава е прикажан внатрешен грб на {{{1}}} ({{{2}}}) на Сојузните вооружени сили на Германија („Бундесвер“).       → повеќепомош со кратенките

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{COA Bw}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{COA Bw}} instead!