Template:COTA-image/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Flag of Toronto, Canada.svg
Оваа слика е преземена од Градскиот архив на Торонто.
Оваа не е ознака за авторски права. Покрај предлошкава, се бара да приложите и ознака за лиценца. Повеќе информации ќе најдете на Commons:Лиценцирање.

Deutsch | English | suomi | français | magyar | македонски | Nederlands | português | +/−
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{COTA-image}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{COTA-image}} instead!