Template:Cc-by-sa-1.0+/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Creative Commons license
Creative Commons Attribution iconCreative Commons Share Alike icon
Оваа податотека е лиценцирана со лиценцата Криејтив комонс Наведи извор-Сподели под исти услови, верзии 2.0, 2.5, 3.0 и било која подоцнежна верзија издадена на Криејтив комонс. Изберете лиценца по ваш избор. Накратко: слободно можете податотеката да ја распространувате и од неа да правите изведени дела под услов соодветно да го наведете нејзиниот извор, и да ја распространувате само под лиценца иста како оваа. Официјална лиценца: 2.0, 2.5, 3.0

Deutsch | English | suomi | македонски | português | svenska | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Cc-by-sa-1.0+}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Cc-by-sa-1.0+}} instead!