Template:Cc-non-compliant/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search


Оваа податотека е објавена под следнава лиценца на Криејтив комонс:
{{{1}}}/deed.mk
Проверете дали горенаведената лиценца ги исполнува Правилата за лиценцирање на Ризницата. Најважно е да биде дозволено создавање на изведени дела и комерцијална употреба.
Ако ова не е дозволено, тогаш податотеката мора да има и соодветна лиценца.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Cc-non-compliant}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Cc-non-compliant}} instead!