Template:Cdw/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Commons-emblem-issue.svg Една категорија е поставена како тема на разговор на страницата Commons:Categories for discussion, со цел заедницата да продискутира како таа треба да се измени. Би ценеле доколку го искажете вашето мислење за [[{{{2}}}|во предвидениот простор]].

околку вие сте создавачот на таа категорија, имајте предвид дека фактот што таа е предложена за дискусија не значи дека ние не го цениме вашиот добронамерен придонес. Ова едноставно значи дека некој смета дека постои конкретен проблем со таа категорија. Ако категоријата е предложена за бришење бидејќи е заменета со друга, имајте на ум дека иако категоријата може да биде избришана, вашата макотрпна работа (која ние навистина многу ја цениме) и понатаму опстојува во новата категорија.

Во секој случај, Ве молиме да не ја сфатите лично оваа дискусија за категоријата. Воопшто немаме таква намера. Ви благодариме!


Беларуская (тарашкевіца)‎ | Deutsch | English | Español | Français | עברית | Magyar | Italiano | 日本語 | Македонски | Polski | Português | Русский | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Cdw}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Cdw}} instead!