Template:Cegep Chicoutimi/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Projet Cegep Chicoutimi
Оваа податотека е од проектот Шикутимска општо-стручна виша школа (Cégep de Chicoutimi) на Википедија на француски јазик, создадена, подигната или преземена со дозвола за нејзино споделување на Ризницата под слободна лиценца. Ако имате некакви прашања, обратете се на страницата за разговор на проектот.

English | Suomi | Français | Italiano | Македонски | +/−
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Cegep Chicoutimi}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Cegep Chicoutimi}} instead!