Template:Change-of-license/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Info non-talk.svg
Напомена: Оваа слика е првично подигната на Ризницата со наведената лиценца. Во меѓувреме праводржецот ја заменил со поограничувачка лиценца. Лиценците на Криејтив комонс се неотповикливи. Погледајте ги ЧПП за Криејтив комонс на тема отповиквуање на лиценци.

Català | Čeština | Deutsch | English | Español | Suomi | Français | עברית | Magyar | Հայերեն | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Nederlands | Polski | Português | Português do Brasil | Русский | Slovenščina | Svenska | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Change-of-license}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Change-of-license}} instead!