Template:Check categories-Fotothek/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Information icon.svg Категориите на оваа слика треба да се проверат. Проверете ги веднаш!
  • Заменете или отстранете ги привремените категории од типот „Category:Images from the Deutsche Fotothek, ....
  • Отстранете ги излишните категории и потрудете се да ја ставите сликава во најконкретните можни категории
  • Отстранете го шаблонов

Deutsch | English | suomi | français | magyar | македонски | Nederlands | português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Check categories-Fotothek}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Check categories-Fotothek}} instead!