Template:Chemical structure verified/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Icon verified chemical structure.svg Точноста на оваа структурна формула е потврдена како дел од проектот „Потврдување на хемиски состави“.

العربية | català | Deutsch | English | español | suomi | français | magyar | italiano | македонски | polski | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Chemical structure verified}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Chemical structure verified}} instead!