Template:City of Boston Archives partnership/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Оваа податотека е преземена од Градскиот архив на Бостон како дел од проект за соработка. Архивот на градот Бостон чува граѓа од 60 денешни и поранешни управни установи и одделенија во кои е документирана историјата на Бостон уште од раниот XVII век. Најбогата е граѓата се однесува на периодот со почеток во 1822 година, кога Бостон добива статус на град.

English | español | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{City of Boston Archives partnership}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{City of Boston Archives partnership}} instead!