Template:Cloudberry/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Оваа податотека ја имаме благодарение на соработката со проектот „Клаудбери“.

Zazaki | English | suomi | italiano | македонски | polski | português | sicilianu | svenska | +/−

Wikimédia Sverige
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Cloudberry}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Cloudberry}} instead!