Template:Coat of arms/sq

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Coat-elements-2.pngDialog-warning.svg
Kjo skedë përshkruan një shtresë e armëve.

përbërjene emblemat në përgjithësi janë domenin publik në lidhje me autorit ligjeve, dhe mund të jetë riprodhohet lirshëm. Kjo korrespondon me përdorim ndërkombëtar tradicional, dhe është thënë në mënyrë eksplicite në disa ligjet e autorit kombëtare.

Kjo nuk është një licencë të vlefshme si i tillë, duke qenë një "publik domain" deklaratë për përcaktimin CoA vetëm. Ajo duhet të përfundojë me tag autorit lidhur me krijimin foto!

Ju lutem vini re:< br> * Kjo vlen vetëm për xhaketë e armëvepërkufizimi '(përbërja / përshkrimi). përfaqësime një shtresë e armëve është një krijim artistik, lëndë si e tillë për ligjet e autorit. Perdorimi
në Commons br:< *> Ju lutemi të sigurojë informacion të licencës për shtresë e përfaqësim krah, informacione për autorin e foto, dhe burimi nëse puna nuk self-made
* Disa kompozime, me origjinë më të fundit, mund të jetë subjekt i të drejtave të autorit Kufizimi
i përdorim.. - :'
< br Ligjore njoftim> * Shumica e kohës, përdorimin e emblemat ështëqeverisur nga kufizimet ligjore, i pavarur nga statusi i përshkrim i treguar këtu. Një shtresë e armëve paraqet pronari i saj. Edhe pse kjo mund të përfaqësohen lirshëm, kjo nuk mund të ndahen, ose të përdoren në mënyrë të tillë që të krijojë një konfuzion me ose një paragjykim të pronarit të saj.
Dialog-warning.svg
empty

English | español | italiano | македонски | português | русский | sicilianu | slovenščina | shqip | svenska | +/−

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Coat of arms}} instead!