Template:Communist symbol/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Communist symbol
Правно предупредување
На оваа слика се прикажани симболи што може да се противзаконски во Унгарија (Кривичен законик на Унгарија 269/B.§ (1993.), Латвија, Литванија, Украина и Полска, зависно од контекстот.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Communist symbol}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Communist symbol}} instead!