Template:Convert to MIDI/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Оваа звучна податотека (или звучна податотека во оваа статија или категорија) е снимка на MIDI-репродукција. Од причини на квалитет и големина, ваквата музика не е погодно да се чува во формат како OGG Vorbis без претходно користење на посебен синтисазер. Ве молиме дополнете подробни информации за користениот синтисајзер. Доколку веќе постои MIDI-верзија на оваа музика, тогаш подигнете ја. Откога ќе ја подигнете, заменете го овој шаблон со шаблонот {{SupersededMIDI|нов назив на податотека.mid}} на оваа страница.

English | español | français | македонски | português | русский | svenska | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Convert to MIDI}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Convert to MIDI}} instead!