Template:Convert to SVG/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Converted to SVG.svg Оваа слика (или сите слики од оваа страница/категорија) би требало бидат се преработи користејќи векторска графика со формат SVG. Тоа нуди неколку предности; видете Commons:Media for cleanup за повеќе информации. Доколку оваа слика веќе постои во SVG формат, тогаш подигнете ја. Откако ќе го направите тоа, заменете го овој шаблонот со шаблонот {{Vector version available|име на новата податотека.svg}}.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Convert to SVG}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Convert to SVG}} instead!