Template:Copydesign/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Copydesign

Copydesign

Право на дизајн

Во некои земји дизајнот на предметот на сликата може да е заштитен со авторски права. Исто така марката на предметот може да е заштитен знак. Иако лиценцата на фотографијата или друг вид на умножување на овој предмет достапна на страницава е слободна, не следи дека Фондацијата Викимедија или авторот на примерокот се повикуваат на или даваат било какви права на дизајнот на предметот (Видете Изведени дела).

Пред да ја употребите оваа содржина вон проектите на Викимедија, проверете дали го имате тоа право според законите кои важат за саканата употреба. Вие и само вие сте одговорни ако прекршите нечие авторско право. Погледајте ја нашето оградување.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Copydesign}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Copydesign}} instead!