Template:Copyrighted free use/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Green copyright.svg
Праводржецот на ова дело дозволува делото да го користи секој, за било каква намена, вклучувајќи неограничено распространување, комерцијална употреба и негово менување.

Напомена:
Доколку сликата бара припишување, ставете го {{Attribution}} наместо овој шаблон

Доколку ова е ваше сопствено дело, ставете го {{PD-self}} наместо овој шаблон.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Copyrighted free use}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Copyrighted free use}} instead!